Wie is Banden Wereld Rotterdam ?

 

De meesten van u kent het bedrijf Banden Wereld al een geruime tijd. In de loop der jaren heeft Banden Wereld laten zien dat de focus voornamelijk gericht was op service en tevredenheid van de klanten.

Dit is altijd de basis geweest van waar Banden Wereld Rotterdam voor staat. Per 1 januari 2017 is Banden Wereld Rotterdam overgenomen en wij als nieuwe eigenaren van deze mooie bedrijf proberen hiermee nieuwe en frisse wind door deze service gerichte onderneming te blazen.

Kom gerust eens langs, dan kunnen we altijd onder een genot van een kopje koffie kennis maken en kunnen wij u meer uitleg geven over de activiteiten waar wij voor staan.

 

 

Ruim aanbod in autobanden & velgen

Bij Banden Wereld Rotterdam proberen wij iedereen van dienst te kunnen zijn als het gaat om autobanden. In ons assortiment hebben we een ruime keuze aan nieuwe, maar ook gebruikte autobanden. Indien wij het niet op voorraad hebben kunnen we nog altijd de voor u geschikte autobanden vinden door ons breed netwerk.

Op het gebied van velgen geldt exact hetzelfde; indien gewenst kunnen we ook hier u van dienst zijn met nieuwe dan wel gebruikte velgen.

 

Onze carwash werkzaamheden

Ook op het gebied van autowassen proberen we een zo breed mogelijk publiek te bedienen. We kunnen uw auto al wassen voor maar € 10,00. Indien gewenst kunnen we periodiek uw auto geheel onder handen nemen, zodat deze weer helemaal schoon is van buiten en van binnen. Wij kunnen u helpen met de volgende werkzaamheden op het gebied van autowassen: 

  • Handwassen
  • Poetsen
  • Poleisten
  • Interieur
  • Motor reiniging

Of vul het formulier in

3 + 2 =